Saturday, December 31, 2011

Selamat Tahun Baru 2012

Kepada semua warga FM, selamat tahun baru 2012 diucapkan.. semoga thn 2012 akan lebih baik dari tahun 2011.. insyallah....

Selain itu, sempena tahun baru dan azan baru dan juga sempena ulangtahun saya pada 1hb jan, maka saya ingin mempromosikan produk baru saya iaitu :



Saya bernaung di bawah Raudhah Agency yang memberikan service di antaranya :
Family Takaful ( eTIQa Takaful)
Business Takaful
Contractor Takaful
Unit Trust
Gold Investment
Insurance / Roadtax ( tanpa geran dan dijamin sampai dlm tempoh 24jam)

Sesiapa yang berminat silalah berhubung dengan saya , agen yang mesra, professional dan peramah.
Sekian Terima kasih

5 comments:

cik lah kecik said...

selamat tahun baru & selamat hari lahir tuk ipin...semoga kehidupan tahun nie diberkati allah...aminnn

riyaw said...

Slamat tahun baru dan smoga smua diberkati dan dimurahkan rezeki.amin..

kak aii said...

selamat tahun baru dan selamat hari lahir.. wah baguslah macam ni epin. nanti boleh la semua family maskuri order roadtax dengan insurance kat ko.. senang sikit.. bagi tau akak sikit insurance family takaful tu macam mana..

E-pin said...

dlm etiqa takaful diorg panggil family takaful.. dlm family takaful ada 2 iaitu warisan dan jugak prima... prima tu skrg tgh top sbb merangkumi pulangan berjadual setiap 3 thn dan jugak manfaat.2 lain seperti perubatan, pendidikan dll... family takaful berbeza dgn group takaful... group takaful merupakan insuran berkelompok dgn caruman min rm10 sebulan dgn syarat ada 150 peserta mencarum... ( min Rm1500 sebulan utk group)... faedah yang ditawarkan adalah bergantung kpd jumlah caruman peserta...

Selain itu, saya juga menawarkan vehicle roadtax n insurance renewal... zaman skrg geran tidak diperlukan... dan roadtax dan insuran akan dihantar dlm tempoh 24jam mengikut alamat dikehendaki...

selain itu agency saya juga merupakan agen kepada pelaburan emas dgn pendapatan tetap 30% setahun... fizikal emas akan disimpan oleh kita sendiri... konsep yang diamalkan adalah equal trading... u beli emas dgn harga yg sama dan jual dgn harga yg sama balik.... company akan bg diskaun sebanyak 3.75% semasa kita beli dan akan dpt rebate masa kita jual.... walaupun hg emas fluctuate, hg semasa kita jual tidak akan berubah kerana termaktub dlm akad..

sbg contoh kalau beli 500g emas dgn nilai rm200k, kita akan dpt pulangan sebanyak rm18000 setiap 3 bulan selepas kita menjualnya... (konsepnya sentiasa kena jual beli setiap 90 hari ).. risiko ? tiada kerana emas kita yg simpan physically sehingga masa menjual...

Minimum pelaburan adalah 20gram ( lbh kurang rm4000)... intrested? saya ada slide kalau nk bg tau...

zue said...

boleh gak abg ipin.. nak tau semua yg ditawarkan.. terutama pendidikan+simpanan.. yg emas tu pn bolehla.. email ozuraini@yahoo.com