Tuesday, October 28, 2008

Yon's Home Decor

Aku tercari-cari jugak kak rose punya cyber shop dlm Wanitamelayu.com tu.. akhirnya terjumpa jugak laman dia... menarik jugak product yg dia offer.. mmg x dapat dinafikan Kak Rose mmg genuine businesswomen... Kalau ada sesape yg berminat nk tengok barangan yg dioffer tu jenguk le kat sini

http://www.wanitamelayu.com/forum/showthread.php?t=12783

mana tau ada something yg menarik yg boleh dijadikan door gift masa family day... barang dia pun x mahal...

Ada sesape lg yg berminat nk menjual dan membeli barangan secara online boleh belajar dari kak rose...

Thursday, October 23, 2008

FAMILY DAY ON 27 & 28/12

Kepada Semua setelah dibincangkan dan diperhalusi dengan sehalus-halusnya maka aku dgn ini mengisytiharkan bahawa Family Day akan berlangsung pada hari Sabtu dan Ahad 27 dan 28 hb Disember bersamaan dgn 29 dan 30 Zulhijjah, bertempat di Afamosa Resort Melaka. Semoga kehadiran tuan-tuan dan puan-puan akan menyerikan lagi majlis ini. Sekian terima Kasih.

Berikut aku senaraikan ahli jawatankuasa yg telah dilantik sebulat suara :
Pengerusi Seumur hidup: Hjh Halipah Bte Muhamad
Naib Pengerusi : Rohidah Maskuri
Bendahari : Wasilah

AJK :
1) Kamaruzaman ( AJK Tisu dan plastik )
2) Fadzilah dan Zulkifli Shah
3) Zuwaidah dan Ahmad Salleh
4) Shahrul Ariffin dan Norlidahwati
5) Dalilah dan...
6) Rohaya dan Salleh
7) Muz dan Muz
8) Hanafi dan Safrina
9) Norwasilah dan Ahmad Zaki
10) Hairul Mizan dan Liza
11) Zulkifli dan Zuraini
12) Norihan dan....

korang tentukan le sendiri nk AJK bhgn mana....

Alang's Open House

Diumumkan bahawa pada hari sabtu ni 25/10 alang menjemput semua ke rumah terbukanya di jalan Temenggung Muar. Semua dijemput hadir.
Aku mungkin x dapek nak menghadirkan diri sebab ada tetamu yg akan berkunjung ke rumah aku.. lg pun dah seminggu aku x balik rumah sendiri...
So yg lain2 tu datang jgn x dtg

Happy Deepavali

Kepada semua yg blk kg sempena deepavali tu berhati-hatilah di jalan raya.. anda mampu mengubahnya. ada sesape yg balik kampung ke deepavali ni? yan ko balik x? kalau balik dgn kete baru tu berhati2... bawak 60km/j jer..

Lepas ni boleh plan utk upcoming event... sebelum tahun baru iaitu family day dan jugak majlis perkahwinan wasilah....

Utk family day masih belum ada kata putus lg ni.. sape organisernya ni? ok korang tolong letak senarai AJK kat bawah ni (mcm persidangan umno la pulak ):

Pengerusi -
Bendahari -
AJK :
Makan2 n minum2 -
Acara -
Hadiah / cenderamata -
Logistik -

Ok pakat2 isi kat ruangan tu...

Tuesday, October 14, 2008

Deeparaya to KL cancel

Salam semua,
atas sebab-sebab yg x dapat dielakkan ( baca : masalah ramai yg belum gaji ), maka dengan dukacitanya aku mengumumkan trip to KL terpaksa dibatalkan.
So sesape yg di KL tu nak balik beraya aidil deepavali dialu-alukan.. so lepas ni committee please focus on family day @ a famosa on december..
sape yg volunteer nk jadi comittee dialu-alukan...

Friday, October 10, 2008

FOREX


Interested to join me in Foreign Exchange?

Just click to the banner at header....

Or here : http://www.danaforex.com/index.php?id=slu969

Thursday, October 9, 2008

Kunjungan Deepraya :)

Salam semua,
Aku dengar ada ura2 untuk mengunjungi Kuala Lumpur bagi merayakan Hari raya Aidil fitri berserta deepavali sempena cuti deepavali ni...
Kalau 2/3 majority bersetuju, insyaallah kita akan sampai ke semua rumah di KL.
Tolong confirm...

Tuesday, October 7, 2008
















Tribute to YAN









Wai ke anak Wai ni ????











Cucu terbaru....















Dia punya senyum x boleh tahan beb hehehe