Monday, August 25, 2008

Family tree builder - Carta organisasi keluarga

Assalamualaikum , Aku dah siapkan draft family tree builder yg diambil dari http://www.myheritage.com/. website ni kak rohai yg bagi but x boleh nk publish lg.. aku nk betul2 complete baru publish dlm web site. so nnt tolong update yer

So nnt tolong update semua keturunan anda untuk tatapan dihari tua nanti hehehe


3 comments:

fadzilah bte maskuri said...

alamak aku dah salah letak last name tu.e-pin tolong bagitau macam mana nak delete.sebab tu nama aku jadi fadzilah bte hj ridzuwan.bila aku delete nama dah jadi unknown person pulak.

E-pin said...

nnt aku tengokkan.. sebab aku belum published sepenuhnya lg la

kak aii said...

lon, ko kena join site dulu. nanti aku hantar confirmation email kat ko punya gmail.nanti ko click kat situ.

Bila ko dah masuk kat website tu, click tab familytree. hah lepas tu cari le nama ko tu. click + untuk tambah ahli keluarga.